Yαλουρονικό Oξύ

Θεραπείες για τα χείλη, τις ρυτίδες και το περίγραμμα του προσώπου

Υαλουρονικό Οξύ2022-11-22T13:58:13+00:00

Project Description

Μια φυσική βελτίωση της εικόνας σας

Η ελαστικότητα και η νεανικότητα του δέρματος – η ικανότητά του να αντιστέκεται στην επίδραση του χρόνου, του αέρα και των καιρικών συνθηκών – οφείλει πολλά στο υαλουρονικό οξύ. Αυτό, υπάρχει σε όλους τους ζωντανούς ιστούς και η πιο σημαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό.
Το υαλουρονικό οξύ είναι διάφανο gel, οξέως που έχει την ικανότητα να εξαλείφει ρυτίδες και πτυχές ή να διαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και των χειλιών. Προσφέρει δηλαδή, μια φυσική βελτίωση της εικόνας σας.
Η εικόνα της ιδανικής ομορφιάς, αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου, όπως αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας καθώς γερνάμε. Όλοι μας όμως, έχουμε κάποιες όμορφες φυσικές γραμμές τις οποίες θέλουμε να τονίσουμε και να διατηρήσουμε.
Το υαλουρονικό οξύ δίνει ένα μακράς διαρκείας και απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Φυσική Ομορφιά

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του υαλουρονικού οξέος είναι το ότι τα αποτελέσματά του είναι μακράς διαρκείας, αλλά όχι μόνιμα.
Το πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα της θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής και τη μυϊκή δραστηριότητα, καθώς επίσης και από την τεχνική της έγχυσης.
Τα σωματίδια του gel απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την συντήρηση των θεραπειών. Καθώς το gel διασπάται τη θέση του την παίρνει το νερό. Όσο ελαττώνεται η συγκέντρωση του gel, τόσο περισσότερο νερό συγκρατείται. Όταν απορροφηθεί τελείως, το gel εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κατάλοιπα στο σώμα.
Οι περισσότεροι ασθενείς επιθυμούν επαναλη πτικές αγωγές 6 έως 12 μήνες μετά την αρχική θεραπεία, όσον αφορά τις ρυτίδες και το περίγραμμα του προσώπου. Στην περίπτωση των χειλιών, επαναληπτική θεραπεία, χρειάζεται συνήθως μετά από περίπου 6 μήνες.
Έχετε, πάντα, τη δυνατότητα να επιλέξετε τη συνέχιση ή την αλλαγή του συνδυασμού των θεραπειών και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλετε.

Η θεραπεία

Η αγωγή με το υαλουρονικό οξύ προσφέρει άριστα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Το να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε είναι και εύκολο και γρήγορο. Και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Δεν χρειάζεται τεστ πριν τη θεραπεία (pre – test) και μία συνεδρία διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά.
Ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, μια αρχική αγωγή μπορεί να υποστηριχθεί και με σποραδικές επαναληπτικές αγωγές. Για θεραπείες ρυτίδων δεν είναι γενικά αναγκαία η χρήση παυσίπονων, ωστόσο, κατα τον εμπλουτισμό των χειλιών, συνήθως χρησιμοποιείται κάποιο τοπικό αναισθητικό για την αντιμετώπιση του πόνου.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το διάφανο κρυσταλλικό gel εγχύεται στο δέρμα σε μικρές ποσότητες με μια πολύ λεπτή βελόνα. Έτσι, το gel, προσδίδει “φυσικό” όγκο και απαλύνει τις ρυτίδες.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Η βιοσυμβατικότητα του υαλουρονικού οξέος με τους παρακείμενους ιστούς, επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία βασικών θρεπτικών ουσιών, όπως οξυγόνου, γλυκόζης καθώς και αυξητικών παραγόντων και ορμονών ανάμεσα από τα τμήματα του gel. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές και φυσικό σε εμφάνιση δέρμα.
Μετά τη θεραπεία, μερικές συνηθισμένες αντιδράσεις σχετιζόμενες με την έγχυση μπορεί να εμφανιστούν, όπως ερυθρότητα, φαγούρα, αποχρωματισμός και ευαισθησία στη θέση που έχει γίνει η έγχυση. Αυτές, συνήθως, υποχωρούν μέσα σε 1 έως 2 ημέρες μετά την έγχυση στο δέρμα και μέσα σε 1 εβδομάδα μετά την έγχυση στα χείλη.
Άλλοι τύποι αντιδράσεων σπανίζουν, και μέχρι σήμερα, μόνο 1 στους 2000 ασθενείς παρουσίασε κάποια αντίδραση υπερευαισθησίας. Αυτές οι περιπτώσεις υπερευαισθησίας εμφανίζονται σαν φλεγμονή στο σημείο έγχυσης που μερικές φορές “επηρεάσει” τους γύρω ιστούς. Ερυθρότητα, ευαισθησία και σπανίως σχηματισμός όπως της ακμής, έχουν επίσης αναφερθεί. Αυτές οι αντιδράσεις που είτε εμφανίζονται λίγες μέρες την έγχυση είτε με καθυστέρηση 2 έως 4 εβδομάδων, έχουν γενικά περιγραφή από ήπιες έως μέτριες και αυτοπεριοριζόμενες, με μέσο όρο διάρκειας 2 εβδομάδων.
● Δε χρειάζεται pre-test
● Έχουν άμεσα αποτελέσματα
● Έχουν αποτελέσματα μακράς διάρκειας
● Δεν είναι ζωικής προέλευσης

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery