Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία2019-04-10T12:48:29+00:00

Project Description

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από το 1958 στην Γαλλία με την έγχυση στο μεσόδερμα, δηλαδή μεταξύ μυός και επιδερμιδας μέσα στο κατώτερο χόριο και υποδόριο, του κατάλληλου για κάθε πρόβλημα σκευάσματος (βιταμινούχου, λιπολυτικού ή αναπλαστικού).Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος.Θεωρείται μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος.Εφαρμόζεται με την τεχνική των μικροενέσεων σε διάφορα σημεία του προσώπου, του λαιμού και του σώματος.

Πρόσωπο

Εφόσον η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν μπορούμε να σταματήσουμε, η εξάλειψη των ρυτίδων αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσουμε μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση. Η μεσοθεραπεία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό όπλο είτε για την πρόληψη της γήρανσης σε νεαρές ηλικίες είτε για την καταπολέμησή της όταν αυτή έχει ήδη εμφανιστεί. Με αυτή επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα δύσκολο να επιτευχθεί με άλλου είδους σκευάσματα τοπικής χρήσης (π.χ. κρέμες) καθότι το δέρμα σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός δεν επιτρέπει την εις βάθος εισχώρηση των συγκεκριμένων σκευασμάτων. Για το πρόσωπο υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα θεραπείας για σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ανανέωση, εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και ανάπλαση.

Σώμα

Όσον αφορά το σώμα η μεσοθεραπεία έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περιοχές των γλουτών, ποδιών, χεριών και κοιλίας.
Είναι αναμφισβήτητα θεραπεία πρώτης επιλογής για τους διαφόρους τύπους κυτταρίτιδας και τη χαλάρωση. Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται επίσης στην εντοπισμένη εναπόθεση λίπους. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται έχουν κυρίως αγγειοδιασταλτικές και λιπολυτικές ιδιότητες, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία στο δέρμα και την αποδόμηση των λιποκυττάρων. Η μεσοθεραπεία γενικώς είναι μία ήπια θεραπεία και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Τα αναμενόμενα αποτελέσματά της είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή. Είναι δε εμφανέστερα μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες. Η όλη θεραπεία δεν πονά σχεδόν καθόλου και μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας ασχολίες την ίδια μέρα. Η μεσοθεραπεία απαλλάσσει από τα παραπάνω προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε σημαντικό βαθμό. Αρκεί μετά το πέρας των συνεδριών να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να διατηρήσει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, σφριγηλό, αναζωογονημένο, ξεκούραστο πρόσωπο και σώμα χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

Τριχόπτωση

Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος της μεσοθεραπείας χρησιμοποιείται και για την αλωπεκία.
Με την χρήση διαφόρων ενεργών ουσιών όπως βιταμίνες, αμινοξέα, αυξητικούς παράγοντες κα. επιτυγχάνουμε τη διέγερση των τριχικών θυλάκων με αποτέλεσμα την μείωση της τριχόπτωσης, αύξηση της πυκνότητας των τριχών και γενικότερα μια καλυτέρευση όλων των ιδιοτήτων των τριχών.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

– Εγκυμοσύνη, θηλασμός
– Ινσουλινοεξαρτώμενος διαβήτης
– Ιστορικό εμφράγματος
– Ιστορικό πρόσφατης νεοπλασίας
– Ιστορικό θρομβώσεων
– Ασθενείς που λαμβάνουν ασπιρίνη, αντιπηκτικά και αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα
– Αυτοάνοσα νοσήματα

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery