«Ευρυαγγείες»

και λοιπές αγγειακές βλάβες προσώπου - κάτω άκρων

Εφαρμογές Laser – Ευρυαγγείες και λοιπές αγγειακές βλάβες προσώπου – κάτω άκρων2019-04-10T12:47:27+00:00

Project Description

Laser Systems
Αποτελεσματικά & Ανώδυνα

Η αφαίρεση των ευρυαγγειών του προσώπου και των κάτω άκρων

Τώρα με το Laser οι ευρυαγγείες (και λοιπές αγγειακές βλάβες) είναι πλέον παρελθόν τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.
Το laser Xeo®- Cutera(USA) χρησιμοποιεί την τεχνολογία του 21ου αιώνα για να σας απαλλάξει από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.
Με έγκριση από το FDA/USA, το laser Xeo®- Cutera(USA) είναι το μόνο laser που μπορεί να πραγματοποιεί συνεδρίες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, σε άνδρες και γυναίκες όλων των τύπων δέρματος, ακόμα και στους μαυρισμένους από τον ήλιο!

Γιατί το laser Xeo®- Cutera(USA) πρωτοπορεί;

  • Το μεγαλύτερο μήκος κύματος (1064 nm) του laser Xeo®- Cutera(USA) επιτρέπει θεραπείες σε δέρματα όλων των τύπων, ακόμα και των μαυρισμένων από τον ήλιο.

  • Η Σκληροθεραπεία, για τη θεραπεία των ευρυαγγειών , είναι αποτελεσματική στα μεγαλύτερα αγγεία αλλά δεν είναι δόκιμη για τα πολύ λεπτά αγγεία. Είναι συνήθως χρονοβόρα και σχετικά επώδυνη θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται με ενέσιμη έγχυση σκληρυντικής ουσίας σε κάθε αγγείο.
  • Το laser Xeo®- Cutera(USA) επιτρέπει τη θεραπεία των ασθενών, πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να πραγματοποιηθούν θεραπείες με το laser;

Το laser μπορεί να αφαιρεί τις ανεπιθύμητες ευρυαγγείες από κάθε περιοχή του σώματος. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο και τα ιγνύα (πίσω από τα γόνατα).

Τι αίσθηση προκαλεί στον ασθενή κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Η κεφαλή του laser ψύχει και καταπραΰνει το δέρμα καθώς γλιστράει κατά μήκος της κάθε ευρυαγγείας. Το laser εκπέμπει παλμό φωτός το οποίο προκαλεί άμεση θρόμβωση της ευρυαγγείας με αποτέλεσμα την εξαφάνισή της. Το laser εκπέμπει ενέργεια μόνο στο αγγείο, αφήνοντας τον περιβάλλοντα ιστό άθικτο. Οι θεραπείες διαρκούν συνήθως λίγα λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των προς θεραπεία ευρυαγγειών καθώς και τη θέση τους.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Συνήθως οι ασθενείς δεν χρειάζονται πάνω από μια θεραπεία. Ωστόσο για να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα, ίσως χρειαστούν περισσότερες θεραπείες. Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των προς θεραπεία ευρυαγγειών καθώς και από το χρώμα τους. Συνήθως για τα λεπτά ροζ και τα κόκκινα αγγεία απαιτείται μόνο μια θεραπεία αλλά για τα μεγαλύτερα και πιο σκουρόχρωμα ή τα μοβ αγγεία πιθανόν να απαιτηθούν περισσότερες θεραπείες. Καθώς τα αποτελέσματα διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή, ζητήστε τη συμβουλή του ιατρού σας για την προσωπική σας περίπτωση.

Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται ένα ελαφρύ τσίμπημα καθώς εκπέμπονται οι παλμοί φωτός laser. Παρόλο που δεν απαιτείται τοπική αναισθησία μερικοί ασθενείς προτιμούν να χρησιμοποιούν τοπική αναισθησία πριν από τη θεραπεία. Μετά τη θεραπεία ο πόνος που διαρκεί για λίγο χρόνο είναι ελάχιστος και ανύπαρκτος.

Μετά τη θεραπεία ίσως παρατηρηθεί ελαφριά ερυθρότητα ή εκχύμωση του δέρματος. Όταν πραγματοποιείται θεραπεία σε μεγάλα αγγεία, μια σκούρα ή καφέ χροιά του δέρματος κατά μήκος της ευρυαγγείας μπορεί να παραμείνει για λίγες εβδομάδες. Στους ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία ευρυαγγειών κάτω άκρων, πιθανόν ο γιατρός να συστήσει να φορούν υποστηρικτική περίδεση (ελαστική κάλτσα) για μικρό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής πίεση επάνω στα θεραπευθέντα αγγεία.

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς έχουν αναφέρει ελάχιστες έως καθόλου παρενέργειες, οι πιο συνήθεις είναι η ελαφριά ερυθρότητα και το ήπιο τοπικό οίδημα (ήπιο πρήξιμο) του δέρματος. Αυτές οι παρενέργειες διαρκούν για 24 ώρες ή και λιγότερο. Μερικοί ασθενείς ενδεχομένως να εμφανίσουν εκχύμωση και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μικρές φυσαλίδες.

Σε γενικές γραμμές οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ωστόσο συνιστάται η αποφυγή πολύ έντονων δραστηριοτήτων όπως η εντατική γυμναστική για τις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία. Σε περίπτωση θεραπείας ευρυαγγειών των κάτω άκρων ο γιατρός ίσως συστήσει να αποφύγετε το ζεστό μπάνιο για λίγες ημέρες. Η χρήση αντιηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας συνιστάται σε όλες τις περιοχές όπου πραγματοποιήθηκε θεραπεία. Επίσης καλό θα ήταν να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο.

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery