Αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μη επεμβατική θεραπεία του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ

Αναζωογόνηση της επιδερμίδας2019-04-10T12:48:14+00:00

Project Description

Θεραπείες

  • Ρυτίδες, λεπτές γραμμές
  • Διάχυτη ερυθρότητα
  • Μελαχρωματικές Βλάβες προσώπου – σώματος
  • Ευρυαγγείες προσώπου
  • Γεροντικές κηλίδες
  • Διευρυμένοι πόροι
  • Ηλιακές εφηλίδες
  • Ουλές
  • Φακίδες
  • Δυσχρωμίες ηλικίας (ποικιλόδερμα civatte)
  • Ροδόχρους νόσος

Η μη επεμβατική αναζωογόνηση της επιδερμίδας με laser

Η θεραπεία με laser είναι μια πρωτοποριακή και τεχνολογικά προηγμένη θεραπεία για την απόκτηση λαμπερής, πιο νεανικής και υγιούς επιδερμίδας, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νεανικότερη όψη εφαρμόζοντας τη θεραπεία laser σε δερματικές βλάβες που συνδέονται με την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, όπως ρυτίδες, λεπτές ευρυαγγείες, διάχυτη ερυθρότητα, δυσχρωμίες λόγω της ηλικίας και της φωτογήρανσης. Ακόμα η θεραπεία laser επιτυγχάνει τη σύσφιξη των αντιαισθητικών διευρυμένων πόρων της επιδερμίδας και τη σημαντική απάλυνση των ουλών (όπως της ακμής). Μπορείτε ακόμα να σβήσετε τα αντιαισθητικά σημάδια (μελαχρωματικές βλάβες) από το πρόσωπο ή το σώμα, όπως: Κηλίδες ηλικίας, φακίδες, ηλικές εφηλίδες κ.α.

Πως λειτουργεί η θεραπεία με laser;

Η θεραπεία με laser είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που σβήνει τις ρυτίδες, τις ορατές λεπτές ευρυαγγείες, τη διάχυτη ερυθρότητα και τα σημάδια της φωτογήρανσης. Η θεραπεία αυτή προκαλεί ήπια θερμότητα στο ανώτερο στρώμα του δέρματος μέσω της επιλεκτικής απορρόφησης των πολύ λεπτών ανατομικών δομών όπως το δίκτυο των επιπολής τριχοειδών με αθροιστικό αποτέλεσμα την ανακατασκευή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή: πιο υγιές και λαμπερό δέρμα, νεανικότερη όψη.

Πόσες θεραπείες laser θα χρειαστώ;

Τα αποτελέσματα συχνά είναι άμεσα ορατά. Κατά μέσο όρο θα χρειαστείτε 4-8 θεραπείες για να έχετε το αναμενόμενο αισθητικά αποδεκτό αποτέλεσμα. Ωστόσο η κατάσταση της επιδερμίδας και οι απαιτήσεις κάθε ασθενή διαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή τον αριθμό των απαιτούμενων θεραπειών, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Η θεραπεία “laser” χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια, επιλεκτικότητα και αποτελεσματικότητα στις πολύ λεπτές ανατομικές δομές της επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τις άλλες θεραπευτικές μεθόδους, η θεραπεία με laser Xeo®- Cutera(USA) είναι μια ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από κάθε θεραπεία, χωρίς παρενέργειες, όπως ερεθισμούς, κοκκινίλες κ.α. Η θεραπεία με laser πραγματοποιείται εύκολα και άνετα χωρίς τη χρήση γενικής ή τοπικής αναισθησίας, ψυκτικού gel ή καταπραϋντικής κρέμας.
Η θεραπεία είναι μια ευχάριστη, μη χειρουργική θεραπεία. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, δεν τραυματίζει την επιδερμίδα και συνεπώς ελαχιστοποιεί την ανάγκη πολύπλοκης μεταθεραπευτικής αγωγής. Συνήθως οι ασθενείς περιγράφουν την θεραπεία σαν ελαφριά αίσθηση θερμότητας στην επιφάνεια του δέρματος. Η θεραπεία δεν απαιτεί αναισθησία, χρήση ψυκτικού gel ή καταπραϋντικής κρέμας.
Αμέσως μετά τη θεραπεία θα παρατηρήσετε μια ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή της θεραπείας. Η ερυθρότητα αυτή θα υποχωρήσει μετά από μερικές ώρες. Οι ασθενείς συχνά περιγράφουν τη θεραπεία ως χαλαρωτική με ορατά αποτελέσματα και παρατηρούν ευδιάκριτη βελτίωση μετά από κάθε θεραπεία. Μπορείτε αμέσως μετά τις θεραπείες να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες χρησιμοποιώντας πάντα, όταν βγαίνετε έξω, το αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας που θα σας συστήσει ο γιατρός σας.

Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής. Τα συστήματα αυτά έχουν έγκριση από το FDA (USA). Παρόλο που οι περισσότεροι ασθενείς δεν αναφέρουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες, η συνηθέστερη είναι η ελαφριά ερυθρότητα αμέσως μετά τη θεραπεία, η οποία υποχωρεί σε λίγες ώρες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τα οφέλη της θεραπείας, τις πιθανές πρόσκαιρες παρενέργειες και τις προφυλάξεις μετά τη θεραπεία.

Τα συστήματα laser Xeo®- Cutera(USA) μπορούν ακόμα να σας προσφέρουν “Μόνιμη Αποτρίχωση” και “θεραπεία των ευρυαγγειών και λοιπών αγγειακών βλαβών του προσώπου και των κάτω άκρων”. Ακόμη, πεπειραμένοι ιατροί με πλούσια εμπειρία εφαρμογών με τα συστήματα laser Xeo®- Cutera(USA), έχουν αναφέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε ραγάδες (ραβδώσεις) και κυτταρίτιδα.

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery