Αποτρίχωση

Προσώπου – Σώματος

Εφαρμογές Laser – Αποτρίχωση Προσώπου-Σώματος2019-04-10T12:47:19+00:00

Project Description

Αποτρίχωση με Laser

Τώρα με το laser η ανεπιθύμητη τριχοφυία προσώπου και σώματος είναι πλέον παρελθόν, τόσο για τις γυναίκιες όσο και για τους άνδρες!

Τέλος στην επώδυνη κα κοπιαστική αποτρίχωση με κερί, βελόνα (ηλεκτρόλυση) ή με ξύρισμα! Το laser Xeo®- Cutera(USA) χρησιμοποιεί την τεχνολογία του 21ου αιώνα για να σας απαλλάξει από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Με έγκριση από το FDA/U.S.A., για Μόνιμη Αποτρίχωση το laser Xeo®- Cutera(USA) είναι το μόνο laser που μπορεί να πραγματοποιεί αποτρίχωση, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, σε άνδρες και γυναίκειες όλων των τύπων δέρματος ακόμα και στους μαυρισμένους από τον ήλιο.

Γιατί το laser Xeo®- Cutera(USA) πρωτοπορεί;

Το μεγαλύτερο μήκος κύματος (1064 nm) του laser Xeo®- Cutera(USA) επιτρέπει την αποτρίχωση όλων των τύπων δέρματος και όχι μόνο την αποτρίχωση σε ανοικτόχρωμα δέρματα με σκουρόχρωμες τρίχες.

Με το laser μπορούν να κάνουν αποτρίχωση ακόμα και άτομα μαυρισμένα απο τον ήλιο (!) χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να φύγει το μαύρισμά τους!

Έχοντας έγκριση (FDA/U.S.A.) για Μόνιμη Αποτρίχωση, εξασφαλίζουμε μακροχρόνια ριζικά αποτελέσματα! Χρησιμοποιείται απο κορυφαίους ιατρούς και μπορεί να πραγματοποιεί αποτρίχωση ταχύτατα και σε μεγάλες περιοχές του σώματος χάρη στη μεγάλη διάμετρο της δέσμης laser που διαθέτει και την ταχεία εκπομπή των παλμών laser.

Η κεφαλή «ταχείας ψύξης επαφής» αυξάνει την άνεση και την ασφάλεια του ασθενή, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας την επιδερμίδα καθώς η κεφαλή γλιστράει κατα μήκος του δέρματος εκπέμποντας τους παλμούς laser.

Η αποτρίχωση με laser είναι μια απο τις λίγες κλινικά τεκμηριωμένες ριζικές θεραπείες για την «Ψευδοθυλακίτιδα του γενιού» η οποία πολύ συχνά εμφανίζεται μετά το ξύρισμα στους άνδρες με μεσογειακό τύπο δέρματος.

Τα συστήματα laser της οικογένειας Cutera είναι επίσης αποτελεσματικά στη «θεραπεία των ευρυαγγειών του προσώπου και των κάτω άκρων» και στη « Μη επεμβατική αναζωογόνηση του προσώπου (non ablative laser genesis)».

Πώς συγκρίνεται το laser με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης;

Το ξύρισμα, το κερί και οι αποτριχωτικές κρέμες είναι όλες προσωρινές μέθοδοι οι οποίες πρέπει να επαναλαμβάνονται σε συχνή βάση.

Το laser παρέχει μακροχρόνια ριζικά αποτελέσματα που ικανοποιούν τις ανάγκες τών γυναικών και των ανδρών για αποτρίχωση.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Η ηλεκτρόλυση είναι μια χρονοβόρα, επεμβατική και επώδυνη διαδικασία που πραγματοποιείται με την εισαγωγή μιας βελόνας, που εκπέμπει ηλεκτρικό φορτίο, σε κάθε τριχοθύλακα ξεχωριστά.

Εκπέμποντας φώς laser σε εκατοντάδες τριχοθύλακεςμε κάθε παλμό, πραγματοποιούμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ασφαλή θεραπεία σε μια περιοχή που με την ηλεκτρόλυση θα χρειαζόταν τουλάχιστον μία ώρα.

Το laser μπορεί να αφαιρέσει την τριχοφυία απο κάθε περιοχή του σώματος όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια.

Επίσης, μπορεί να χρησιμποιηθεί και σε ευαίσθητες περιοχές όπως το στήθος, οι θηλές και η γραμμή του μπικίνι.

Η κεφαλή του laser ψύχει και καταπραΰνει το δέρμα καθώς γλιστράει κατά μήκος του. Μόλις εκπέμπεται ο παλμός φωτός laser, οι ευαίσθητοι ασθενείς αισθάνονται ένα  πολύ ήπιο τσίμπημα. Συνήθως δεν απαιτείται η εφαρμογή τοπικού αναισθητικού.

Μετά τη συνεδρία μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας. Ωστόσο, επειδή ίσως εμφανιστεί μια ήπιο ερυθρότητα, ίσως επιθυμείτε να κανονίσετε τις εργασιακές ή προσωπικές σας υποχρεώσεις αναλόγως. Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε συνεδρία laser και πιθανώς να εκτίθενται στον ήλιο. Επιπλέον, ίσως ο ιατρός σας ίσως σας συστήσει μία σειρά περιποίησης του δέρματος ειδικά σχεδιασμένη για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Τα laser υπάρχουν εδώ και 35 χρόνια και χρησιμοποιούνται από πολλούς ιατρούς για διάφορες εφαρμογές. Η αποτρίχωση με φως laser είναι μία μη επεμβατική μέθοδος και συνεπώς είναι απολύτως ασφαλής.

Το laser επιτυγχάνει μόνιμη μείωση του αριθμού των τριχών που αναπτύσσονται σε μια περιοχή. Επειδή όμως οι τρίχες αναπτύσσονται σε 3 φάσεις, κάθε τρίχα διανύει αυτές τις φάσεις σε διαφορετικό χρόνο οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθούν μόνιμα όλες οι τρίχες σε μια δεδομένη περιοχή με μία και μόνη συνεδρία. Οι κλινικές μελέτες που έγιναν σε άτομα τα οποία ολοκλήρωσαν τις συνεδρίες και μετά ελέγχονταν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, έδειξαν ότι η μείωση της τριχοφυΐας ήταν μόνιμη και διατηρείτο σταθερή για όλο το χρονικό διάστημα.

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery