Θεραπείες ενεργοποίησης
κολλαγόνου

Θεραπείες ενεργοποίησης Κολλαγόνου (Mesopen)2019-04-10T12:47:36+00:00

Project Description

Θεραπεία κολλαγόνου

Το Μesopen ενδείκνυται για :

  • Γερασμένο & χαλαρωμένο δέρμα
  • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Γραμμές καπνιστού (γύρω από τα χείλη)
  • Σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος

  • Διεσταλμένους πόρους

  • Ραγάδες

  • Ουλές (ακμής, εγκαύματα)

  • Αλωπεκία (σε συνδυασμό με τοπική θεραπεία )

  • Νέες συνδυαστικές τεχνικές

Γιατί να επιλέξω το Mesopen;

Η προηγμένη τεχνολογία micro-needling του Mesopen χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με την λειτουργία αυτόματης δόνησης.

Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Οι μικρό-οπές μπορούν να συγκρατήσουν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος και αναπλάθει ταχύτερα την επιδερμίδα.

Η προηγμένη τεχνολογία micro-needling προωθεί την επούλωση χωρίς σχηματισμό ουλών και την απόθεση φυσικού πλέγματος κολλαγόνου με διαδικασία παρόμοια της θεραπείας fractional laser αλλά χωρίς τις παρενέργειες και τον μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Το Mesopen είναι αποτελεσματικότερο των περισσότερων εφαρμογών μικροδερμοαπόξεσης καθώς και των χημικών peelings.

Τι αριθμός θεραπειών ενδείκνυται για ανάπλαση, βελτίωση ουλών ακμής και ραγάδες;

Ανάπλαση: 4-6 θεραπείες ανά 4 εβδομάδες

Ουλές Ακμής: 6 θεραπείες ανά 3 βδομάδες

Ραγάδες: 10 θεραπείες ανά 2 εβδομάδες

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Πως να φροντίσετε το δέρμα σας μεταξύ των εφαρμογών;

Αναδόμηση

Ο γιατρός σας μπορεί να εφαρμόσει μια τοπική θεραπεία η οποία θα ενισχύει την θεραπεία needling με Mesopen. Μεταξύ των εφαρμογών κάνουμε τοπική θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει.

Ενυδάτωση και ενίσχυση

Για καλύτερα αποτελέσματα είναι σημαντικό να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο και προστατευμένο από τον ήλιο και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Συστήνουμε την περιποίηση του δέρματος με κρέμα νυκτός και ημέρας για περίοδο 90 τουλάχιστον ημερών. Απαραίτητη κρίνεται και η καθημερινή χρήση αντιηλιακής προστασίας.

Κάλυψη και Προστασία

Είναι σπάνιο να έχετε παρενέργειες μετά την εφαρμογή. Παρόλα αυτά αν παρουσιάσετε ερυθρότητα ή ευαισθησία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα make-up το οποίο επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Έτσι, θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας ασχολίες χωρίς κανείς να αντιληφθεί ότι έχετε κάνει κάποια θεραπεία. Το make-up μπορεί επίσης να λειτουργήσει και σαν προστασία από τον ήλιο.

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery