Botox

Πρόληψη & θεραπεία ρυτίδων έκφρασης

Botox2019-04-10T12:48:44+00:00

Project Description

Πρόληψη & θεραπεία ρυτίδων έκφρασης

  • Ο χρόνος, οι επαναλαμβανόμενες συσπάσεις των μυών του προσώπου και η συνεχής έκθεση στον ήλιο, μειώνουν σταδιακά την ελαστίνη και το κολλαγόνο που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα την εμφάνιση και επιδείνωση των ρυτίδων.
  • Πέρα από τη φυσιολογική γήρανση της επιδερμίδας, ο βασικότερος λόγος για την εμφάνιση και επιδείνωση των ρυτίδων είναι οι εκφράσεις που κάνουμε συνέχεια στο πρόσωπό μας, που τελικά προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης.
  • Η αισθητική ιατρική έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια στην καταπολέμηση των ρυτίδων και οι θεραπείες που χρησιμοποιεί έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Η θεραπεία αυτή είναι η Νο 1 σε όλο τον κόσμο μια και συνδυάζει θεαματική βελτίωση, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος
  • Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πιο φρέσκο και δροσερό πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά!

Ποιός είναι ο μηχανισμός λειτουργίας της θεραπείας αυτής;

Ο μηχανισμός λειτουργίας συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμα σχηματιστεί οι στατικές ρυτίδες, με την αδρανοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους. Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματιστεί, η δράση του φαρμάκου δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, ένα πράγμα που οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Πως γίνεται η θεραπεία και πόσο διαρκεί;

Με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας εγχύεται ελάχιστη ποσότητα του φαρμάκου στα σημεία που έχει καθορίσει ο γιατρός. Η όλη διαδικασία δε διαρκεί περισσότερα από 10 λεπτά και δεν προκαλείται καθόλου πόνος, παρά μόνο μία στιγμιαία ενόχληση στα σημεία που γίνεται η θεραπεία. Δεν είναι αναγκαία η χρήση αναισθητικού καθώς ο πόνος είναι ανεπαίσθητος και μπορείτε αμέσως μετά τη θεραπεία να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποια είναι η ιδανική ηλικία για να ξεκινήσω τη θεραπεία;

Η ιδανική ηλικία ποικίλει από άτομο σε άτομο μια και η δημιουργία των ρυτίδων δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία αλλά και από την ποιότητα του δέρματος και τη διάπλαση των μυών του προσώπου. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συχνά να λειτουργήσουμε προληπτικά ώστε να καθυστερήσουμε ή και να αποτρέψουμε τη ρυτίδωσή του.

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ – ΚΗΛΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00
17:30 – 20:30

Κατόπιν ραντεβού

  2810 283450

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Γιώργος Μπουχαλάκης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”

Πλατεία Καρνάρου 35, 71201 Ηράκλειο

Τα αποτελέσματα είναι πλήρως αναστρέψιμα και έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οποιαδήποτε μόνιμη παρενέργεια.
Μετά τη θεραπεία, ενδέχεται να δημιουργηθούν μικροσκοπικές κοκκινίλες στα σημεία των εγχύσεων οι οποίες υποχωρούν μετά από 5-10 λεπτά. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι μέχρι την έξοδό σας από το ιατρείο, τα σημάδια αυτά θα έχουν εξαφανιστεί. Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, όσες φορές και να προχωρήσει κανείς στη θεραπεία το αποτέλεσμα παραμένει πάντα το ίδιο. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, μετά από 3-4 θεραπείες, το μεσοδιάστημα μεταξύ 2 εφαρμογών αυξάνεται μια και “ξεχνάμε” να κάνουμε τις κινήσεις που προκαλούσαν τις ρυτίδες.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά από περίπου μια εβδομάδα. Η κινητικότητα των μυών θα επανέλθει σταδιακά. Συνήθως χρειάζονται 2 και σπάνια 3 θεραπείες το χρόνο για να διατηρηθεί το όμορφο αποτέλεσμα και να μην επιτρέψουμε στις ρυτίδες να εμφανιστούν και πάλι.

Άλλες Θεραπείες

Γιατί να μας επιλέξετε

Στις μέρες μας διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις που με συγκεκριμένη τεχνολογία, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ατόμου, βοηθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα μέσα για άριστα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, αλλά συγχρόνως και οικονομικά. Έτσι ώστε να μπορούμε με ευκολία να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα τυχόν αντιαισθητικά προβλήματα που μας ενοχλούν.

View Gallery